Kezdőoldal

A HV-Centrum Kft

A Társaságunk jogelődjét – Hatvan Város Szociális Foglalkoztatója néven – 1967. június 12-én alapította a városi tanácsa azzal a céllal, hogy a megváltozott munkaképességű vagy szociális-egészségügyi szempontból rászoruló munkavállalóknak értelmes tevékenységi keretet biztosítson.

A HV-Centrum Kft. 1994-es alapítása óta alapvető feladatának tekinti a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatását, folytatva az átvett célokat.

A Kft. A rehabilitációs célú munkavégzésnél, profiljainál, a technológiák és a berendezések megválasztásánál messzemenőleg figyelembe vette, és a jövőben is figyelembe veszi az alkalmazott munkavállalók képességeiből és egészségkárosodásából adódó hátrányokat. Célunk, hogy az egyén adottságainak legmegfelelőbb munkafeltételeket biztosítsunk. A munkatapasztalatok, az elméleti és gyakorlati ismeretek megszerzéséhez betanulási időt biztosítunk.

Cégünk működésének egyik fő profilja az ecset-, kefe- valamint seprűgyártással, amelynek keretén belül széles termékskálát átfogva – a háztartási keféktől, a festő ecseteken át a legkülönfélébb tisztító és egyéb ecset kefe árúkig -igyekszünk, magas minőségű termékeket gyártani. A tradicionális fanyelű termékeinknél a termelés teljes vertikumát végezzük faüzemünk bevonásával. Ezen a téren a piac igényeinek igyekszünk megfelelni az új anyagok felhasználásával (műanyag testek, ecsetnyelek; egyedi kidolgozások) mind minőségben, mind az ár tekintetében.

Egyéb tevékenységeink között a mindenkori piaci igényekhez igazodva különböző, egyszerűbb ám nagy monotonitást igénylő feladatokat látunk el munkavállalóinkkal, mint hajtogatás, válogatás, csomagolás, kötegelés és ragasztás, tömegcikkek válogatása, osztályozása, ömlesztett áruk csomagolása, ponthegesztés, stb. Ezen tevékenységek körébe sorolhatók pl.

  • Könnyűipar részére húzózár összeszerelés,
  • Különböző termékek vonatkozó reklámhordozó anyagok összeállítása és csomagolása. pl. kozmetikai és élvezeti cikkek.
  • Műszaki cikkek műanyag alkatrészeinek összeállítása és csomagolása
  • Villanyszerelési termékek /aljzatok, kapcsolók/ összeszerelése
  • Élelmiszeripari csomagoló anyagok vágása, összeállítása, csomagolása
  • Szórakoztatóipari termékek csomagolóanyagának összeállítása
  • Irodában és közigazgatásban használt papíripari termékek összeállítása, csomagolása
  • Fali és asztali naptárak, füzetek spirálozása, csomagolása
  • Díszcsomagoló anyagok tasak, papír összeállítása, csomagolása

A honlapunkon szerepeltetett ecset és kefe termékek elsősorban azzal a céllal kerülnek bemutatásra, hogy betekintést nyújtsanak cégünk fő tevékenységi körébe. Fontos megjegyeznünk azonban, hogy az itt felsorolásra kerülő terméken túlmenően is vállaljuk számos egyéb méretű, anyagú és funkciójú ecsetek és kefék gyártását.